21. 3. 2023 nas je obiskala ga. Tina Martinec Selan, Colour me Beautiful barvna svetovalka in osebna stilistka. Čeprav je Tina uspešno zaključila študij farmacije in nekaj časa tudi delala kot farmacevtka, jo je poslovna pot kasneje zanesla čisto drugam. 

Danes strankam in podjetjem uspešno svetuje pri izbiri oblačil, njena strast pa so barve. Tudi našim dijakinjam je svetovala, katere barvne palete jim pristajajo in zakaj. 

Dijakinje so dobile tudi nekaj praktičnih nasvetov glede ličenja, izbire modnih oblačil, priprave na izbor maturantske obleke in še in še.

Ga Tina, polepšala ste nam torkov večer! Vaše domke. 

Vtisi dijakinj:

Všeč mi je bilo sproščeno vzdušje. Zaradi spontanosti je tako pogovor lažje in prijetno stekel.

Zelo mi je bilo všeč, ker je bila gostja zelo sproščena in nasmejana. Naredila je super vzdušje in je zelo zanimivo predstavila svoje delo. Všeč mi je bilo tudi, da nam je povedala naš barvni tip.

Zelo mi je bil všeč odnos, ki ga je ga. Tina imela do nas, bila je sproščena in odprta. Veliko koristnih in zanimivih informacij.

Všeč mi je bilo, da smo se naučili novih stvari in, da nam je na praktičen način prikazala stvari. Zelo mi je bilo všeč, kako sproščena je bila in, da nam je svetovala.