TEDEN MOLITVE ZA NOVE DUHOVNE POKLICE

Od nedelje, 14.3. – nedelje, 21.3. poteka teden molitve za nove duhovne poklice. K molitvi in osebnem razmišljanju na to temo smo povabljeni vsi.

Med tednom si vzemimo čas za umiritev, poglobitev, zaustavimo korak pri kakšnem odlomku iz Svetega pisma in razmislimo o njem. Predvsem pa: molimo za nove duhovne poklice in tudi sebi ob tem postavimo vprašanje – kaj pa je tisto, kar je Gospod namenil meni?

Večkrat tožimo, da so duhovniki stari; da nas ne razumejo; da si ne znajo vzeti časa in biti ob nas … vse to je večkrat res! A je na mestu tudi vprašanje – kaj pa sem jaz naredil zato, da bi bilo več duhovnih poklicev; da ne bi slonelo vse le na duhovniku? Cerkev smo vsi – Bog vsakemu daje njemu lasten klic in poslanstvo. Kaj je moje? Kje in kako sam lahko ponudim “eno roko Bogu”?

Pa še “predlog” molitve za ta teden – pa tudi drugače 😉

Prihajajoči dogodki

Planinska skupina – Planinska tura izvir Hublja – Otliško okno

V četrtek, 23.maja lepo vabljeni, da se pridružite planinski turi od izvira Hublja – Otliško okno. Več potrebnih informacij bo 

Izmenjava s Požego

Med 25. in 28. majem bo tudi letos potekala izmenjava z gimnazijo Požega.

Ženski večer

Draga dekleta, vabljena na ženski večer v sredo, 12. 6., ob 19.30. V sproščenem vzdušju bomo preživele miren in lep 

Planinci pod pod noge! Na Višarje in še kam….

Četrtek in petek (13-14.junij) bosta namenjena obisku Višarij in še kakšnega bližnjega vrha. Dogajanje bo povezano tudi z noto dobrodelnosti 

Sveta maša ob zaključku šolskega leta (skupna)

V torek, 18. junija ob 18.15 lepo vabljeni k maši ob zaključku šolskega leta.